Directie


Bart Deckers

Bart Deckers begon zijn muzikale carrière als trombonist bij Harmonie Amicitia te Boukoul.
Zijn tromboneleraar was Ger Reijnders.

Op vijftienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar tuba en werd Rob Geurts zijn docent.

Nadat hij zijn MBO-opleiding Sociaal Pedagogisch Werk had afgerond, ging hij naar het Artez Conservatorium te Enschede alwaar hij studeerde bij hoofdvakdocent Joost Smeets.
Gelijktijdig studeerde hij ook aan het Mozarteum te Salzburg bij prof. Andreas Hofmeir.
In 2009 studeerde Bart Cum Laude af met een 9,5 als eindcijfer.
Na zijn tubastudie is hij begonnen aan de opleiding HaFaBra-directie bij Fried Dobbelstein. Deze studie heeft hij in september 2013 met goed gevolg afgerond (8,5). 
Masterclasses heeft hij gevolgd bij onder anderen Jan Cober, Alex Schillings en Maurice Hamers.
Bart remplaceerde en remplaceert nog regelmatig bij o.a. het Orkest van het Oosten (Nederlands symfonieorkest), het Sinfonieorchester Aachen, Mozarteum Orchester, het Residentie Orkest, het Limburgs Symfonie Orkest, het Brabants Orkest (de laatste twee zijn nu gefuseerd tot Philharmonie Orkest Zuid-Nederland) en speelde hij in het Nationaal Jeugd Orkest.
Verder heeft hij onder grote dirigenten mogen musiceren zoals Jaap van Zweden, Sir. Simon Russle Davis, Neeme Järvi en Michel Tabchnik. Ook heeft Bart verschillende solo-optredens mogen verzorgen met onder anderen Harmonie St. Michael Thorn en JungeBläserPhilharmonie NRW.
Met de ervaringen die hij opdeed en doet in de symfonische wereld dirigeert hij actief in de HaFaBra muziekwereld. Momenteel is hij dirigent van Fanfare Eendracht Dieteren (1e divisie), Harmonie St. Joseph 1880 Weert (1e divisie), Fanfare St. Cornelius Vortum-Mullem (3e divisie), Fanfare St. Wiro ’t Reutje (1e divisie), Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide (1e divisie) en Fanfare Eendracht Baarlo (1e divisie).
Hij is mede-oprichter en bestuurslid van Dutch Symphonic Brass, een koperensemble met als doel symfonische muziek te spelen in verschillende samenstellingen. Dit ensemble staat onder leiding van Joost Smeets.  

 
Naar de website van Bart Deckers: www.bartdeckers.nl

Kalender

27 decemberRepetitie (vervanging 25 december)
11 februariAfhalen prins Carnaval
12 februariMuzikale opluistering Carnavalsoptocht
13 februariAfhalen Boerebroeflof
Bekijk de hele kalender...

Social Media

Inzameling oud ijzer & metalen

Volgende inzameling: za. 30/12 a.s. 10:00-12:00 uur

Aantal bezoekers dit jaar:

2362