Nieuwjaarsconcert zo. 11-1-201501 - 01 - 2015

Het nieuwe jaar is nog "jong" en Fanfare Eendracht wil dat graag inluiden met een fraai concert.
Op zondag 11 januari bent u daartoe allen van harte welkom in zaal Unitas aan de Wilhelminastraat.
De fanfare zal dan een nieuwjaarsconcert verzorgen met een zeer aansprekend programma.
Behalve instrumentaal (en solistisch) werk zullen er ook zangnummers ten gehore gebracht worden.
Onder leiding van dirigent Bart Deckers is de laatste weken hard gewerkt om de laatste muzikale puntjes op de i te zetten. En het resultaat mag er zijn.
U kunt daar dus zelf getuige van zijn. Het concert begint om 15:00 uur met in het voorprogramma een optreden van de eigen jeugdfanfare "Speulenderwies" onder leiding van Erik Peeters.
Daarna is het de beurt aan de grote fanfare. De entree voor het concert bedraagt € 7,50.
Kinderen t/m de basisschoolleeftijd van 12 jaar hebben gratis toegang.
In de entreeprijs zit een consumptie inbegrepen.
Bestuur, dirigent en leden van Fanfare Eendracht heten u van harte welkom op dit concert en wensen u ook reeds vanaf deze plaats een gezond en gelukkig Nieuwjaar toe.

Geen reacties.

25 novemberCaeciliaviering
26 novemberOpluistering intocht St. Nicolaas
27 novemberBuitengewone Ledenvergadering