Eendracht in Concert23 - 05 - 2017

Terugblik Eendracht in Concert

"Eendracht in Concert" op 15 juli jl. was een fantastische afsluiting van het muzikale jaar en tevens een geslaagde verjaardag voor de 165-jarige fanfare.
Voor een bomvol Marktplein werd op deze heerlijke zomeravond in het centrum van het dorp een fraai concert gepresenteerd aan het publiek.
Daaronder ook vertegenwoordigers van het gemeentebestuur van Peel en Maas in de personen van de wethouders Paul Sanders en Ronald van Kessel en van het provinciebestuur dat vertegenwoordigd was door deputé Ger Koopmans.
Eric Vestjens presenteerde het gevarieerde concert, waarin behalve instrumentale werken ook ruim baan gegeven werd aan zangsolisten.
Als apotheose zorgden de mensen van Schutterij St. Antonius en St. Petrus tijdens de uitvoering van de "Ouverture 1812" voor 16 kanonschoten, waarmee dit geslaagde concert werd afgesloten.
Het massaal opgekomen publiek beloonde muzikanten, solisten en de leden van de schutterij o.l.v. dirigent Bart Deckers met een daverend applaus voor dit fraaie zomeravondconcert.

Geen reacties.

29 oktoberAllerzielendienst
4 novemberConcert i.s.m. Fanfare Concordia Ittervoort
5 novemberOpluistering optocht St. Maarten