Nieuws

Nieuws over Fanfare Eendracht Baarlo

Nieuws

Nieuws over Fanfare Eendracht Baarlo

Nieuws

Nieuws over Fanfare Eendracht Baarlo

Nieuws

Nieuws over Fanfare Eendracht Baarlo

Nieuws

Nieuws over Fanfare Eendracht Baarlo

Nieuws

Nieuws over Fanfare Eendracht Baarlo

Nieuws

Nieuws over Fanfare Eendracht Baarlo

Maandag 22 april Blazersklas De Diamant


...

Zondag 14 april Lenteconcert

...

- 21 maart 2024 -

De Jeugdorkesten Peel en Maas olv Maarten Rijs en de jeugdfanfare Eendracht Baarlo onder leiding van Marco van Lier geven op zondag 14 april om 10.30 uur een concert in 't Erf in Egchel. Tijdens deze muzikale ochtend zullen de orkesten ieder een aantal nummers ten gehore brengen maar aan het eind zullen ze samen “Give Me Some Groove” en “Total Toto” spelen. Ook betreedt het leerlingenorkest Peel en Maas en de samenspelgroep Eendracht Baarlo deze ochtend het podium.

Dat wordt genieten met zoveel jong muzikaal talent in Peel en Maas.

Tot zondag 14 april om 10.30 uur in 't Erf in Egchel !

Nieuwjaarsconcert 2024

- 27 december 2023 -

Op zondag 14 januari geeft Fanfare Eendracht Baarlo samen met de jeugdfanfare haar traditionele nieuwjaarsconcert. Tijdens dit concert zullen enkele solisten uit de fanfare optreden, maar natuurlijk komen de echte nieuwjaars hits ook weer voorbij.

Het concert is in Zaal Unitas in Baarlo en begint om 14.00 uur.

Entree is Є7,50 en de kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Bazus en VVV Baarlo.

...

Oude metalen inzameling 27 april

...

- 31 december 2023 -

Iedere laatste zaterdag van de maand kunt u

van 10.00 tot 12.00 uur

oude metalen inleveren op de Sprunk in Baarlo.

IJzer vervuild met bijvoorbeeld olie of koelmiddel (koelkast) mogen wij helaas niet aannemen.

In gemeente Peel en Maas hebben alleen verenigingen toestemming om oud ijzer en metalen in te zamelen. Ziet u een illegale inzamelaar/handelaar, noteer dan het kenteken en geef dit door aan de politie via 0900 88 44 of bij de gemeente.

Nieuw Talent Orkest Peel en Maas

- 10 augustus 2023 -

Ook Fanfare Eendracht Baarlo neemt deel aan dit project! Dus muzikale Baarlonaar, schrijf je snel in want de laatste plekken stromen snel vol!

Heb je ooit een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld? Of nog nooit, maar wil je het graag leren? Wil je ontdekken wat jij met muziek hebt? Lijkt het je geweldig om samen muziek te maken? De muziekverenigingen uit de gemeente Peel en Maas starten Nieuw Talent Orkest Peel en Maas, een muziekproject voor volwassenen. Iedereen kan meedoen. Muzikale ervaring is niet nodig. Je krijgt van de verenigingen een instrument te leen. De inspirerende begeleiding is in handen van Maarten Rijs. Er zijn ervaren muzikanten om je te helpen. Je repeteert tien keer op de woensdagavond.

De eerste repetitie is op woensdag 4 oktober, 19.30 uur in De Wieksjlaag, Kanaalstraat 94 in Beringe. Je ontdekt je instrument en leert samen spelen. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid en ontspanning.

Voor meer informatie en aanmelden: - Piet van Wegberg, 06-10974159 (Baarlo) www.nieuwtalentorkest.nl/peel-en-maas

Opgeven voor 27 september 2023 Nieuw Talenten Orkest. Wees er snel bij!

...

Zomeravond concert ism Drumband Voorwaarts

...

- 1 juni 2023 -

Op zaterdagavond 8 juli verzorgt Fanfare Eendracht ism Drumband Voorwaarts een mooi zomeravondconcert. Met gastoptredens van Gé Titulaer en Helen Nillesen.

Mocht u voorafgaand aan het concert nog een speciaal driegangenmenu willen eten, kunt u dit reserveren bij Centraal Baarlo (reserveren@centraalbaarlo.nl).